ONLINE TAAL NIVEAU TEST

Werd er u een certificaat gevraagd voor en nieuwe master, school of job? F9 languages kan u daarmee helpen! U kan bij ons een examen afnemen voor Engels, Frans, Nederlands, Duits*, Spaans, Italiaans* en Portugees* die alle vaardigheden testen, volgens het ERK.

De prijzen:

Niet ULB studenten: 

  • Standaardprijs 55€ 
  • 45€ voor IHECS studenten onder bepaalde omstandigheden.

Voor studenten van de ULB: 

  • 42€ voor Engels, Frans en Spaans
  • 49€ voor Duits en Portugees
  • 55€ voor Nederlands en Italiaans

Deze tests zijn georganiseerd in 4 delen, één voor elk van de vaardigheden (schrijven, begrijpend lezen, luisteren en mondeling 

*Voor deze talen worden de tests enkel op verzoek georganiseerd. Dien uw verzoek ten minste twee weken voor de gewenste datum in.

Data examens:

Inschrijven

Om zich in te schrijven moet u het juiste tarief overschrijven naar onze bankrekening: BE57 0682 2645 7035 (BIC : GKCCBEBB) 
In de beschrijving geeft u de volgende informatie: « Naam en voornaam +Telefoon nummer + taal+ taal niveau + (gewenste) datum« 

Voorbeeld: « DUPONT Jean +04xx xxxx xx + Engels + B2 + 21/05/21 »

Eens dat dit gedaan is moet u een mail sturen naar info@f9languages.eu met in bijlagen een scan of screenshot als bewijs van de betaling. Een medewerker zal dan een bevestigende mail sturen met de volgende informatie: 

  • Alle informatie dat u nodig heeft om de online examen af te leggen
  • een factuur (enkel als u het aanvraagt)

*!!! Let op, zolang u ons geen email stuurt kunnen we niets bevestigen!!!
GEEN TERUGBETALING

De inschrijvingen gaan dicht drie dagen voor het examen.

Certificaat

Eens dat u het examen heeft afgelegd krijgt u het certificaat binnen de drie werk dagen.

De F9 zal geen certificaat leveren als er verdenking is van bedrog. Men kan dan een tweede keer het examen afnemen, maar daar zal u opnieuw voor moeten betalen.

Dit certificaat zal het niveau volgens de CEFR-schaal weergeven. De resultaten van het certificaat bevatten geen gedetailleerde beoordeling noch is er de mogelijkheid om u examen te komen inkijken.

Wilt u zich voorbereiden?

We hebben oefenexamens ter beschikking. Om toegang te krijgen kan u ons 20€ overschrijven op de volgende rekening: BE57 0682 2645 7035 (BIC : GKCCBEBB) – met de volgende beschrijving « Naam en voornam + oefenexamen + gewenste taal  » 
(bv: « DUPONT Jean + oefenexamen + Engels »),stuur ons dan het betalingsbewijs per e-mail naar info@f9languages.eu.

Beschikbare oefenexamens : Engels (A2->C1), Spaans (B1->B2) , Nederlands(A2->B2), Frans (A2->B2)

Meer oefeningen? NIEUW (Nederlands/Spaans/Engels/Frans)

We bieden geavanceerde oefeningen aan (begrijpend lezen en luisteren) (alleen B2 voor Spaans! ) Om toegang te krijgen moet u ons een overschrijving van 25 € (naast het pakket witte examens op 20 € ) naar het account BE57 0682 2645 7035 ( BIC: GKCCBEBB ) – met als beschrijving « SURNAME + Modules + taal » ( ex: « DUPONT Jean + Modules + Nederlands » ), stuur ons dan het betalingsbewijs per e-mail naar info@f9languages.eu.

Als u nog vragen heeft kunt u ons contacteren via: info@f9languages.eu of 02 627 52 52. (Maandag-vrijdag 9h-17h)